VIP asiakkaille on oma sisäänkäynti Porvoon Viinijuhlille. VIP asiakkaiden omassa sisäänkäynnissä lukee tapahtuman pääportilla selkeästi VIP. Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee veloitukseton narikkapalvelu.
Kaikkien VIP asiakkaiden liput vaihdetaan rannekke-kaulanauha yhdistelmään sisäänkäynnin yhteydessä. Mikäli olet ostanut kahden päivän lipun, saat perjantaina rannekkeen sekä kaulanauhan, jotka tulee olla sinulla mukanasi myös lauantaina.
HUOM! Hukattuja passeja sekä rannekkeita ei korvata uusiin.
Porvoon Viinijuhlille on myynnissä kahdenlaisia VIP lippuja:
VIP lippu sisältää sisäänpääsyn VIP alueelle sekä VIP alueen laadukkaat palvelut kuten oman anniskelualueen sekä VIP-alueen WC-tilojen käytön.
VIP DELUXE lippu sisältää sisäänpääsyn VIP-alueelle sekä VIP-alueen laadukkaat palvelut. VIP DELUXE sisältää myös upean VIP-ruokailun VIP-alueella. VIP DELUXE menusta löytyy jokaiseen makuun herkkuja.
VIP-menu on nyt julkaistu!
Ruokailuajat perjantaina ja lauantaina klo 17:00-20:00
PERJANTAI 12.7.2024
ALKURUOKA
– Vihersalaattia ja sitruunavinegrettea (VEG, G)
– Valkoviinissä marinoitua tomaatti-sipulisalaattia basilikalla (VEG, G)
– Kreikkalaista pastasalaattia (L)
– Tahini- perunasalaattia tummilla rypäleillä (VEG, G)
– Sweet chili- marinoitua broileria (M, G)
PÄÄRUOKA
– Valkosipulilla maustettua Flat Bread- leipää
– Ylikypsää nautaa & tummaa punaviinikastiketta (M, G)
– Tofu-kasviscurrya kikherneillä (VEG, G)
– Paahdettuja rosmariiniperunoita (VEG, G)
– Ratatouille- kasviksia (VEG, G)
JÄLKIRUOKA
– Toscapiirakkaa (L, G)
– Vanilja-tuulihattuja
– Vesimelonilohkoja (VEG, G)
– Kahvi / tee
LAUANTAI 13.7.2024
ALKURUOKA
– Vihersalaattia ja vihannesvinegrettea (VEG, G)
– Valkoviinissä marinoitua tomaatti-sipulisalaattia basilikalla (VEG, G)
– Kreikkalaista pastasalaattia (L)
– Tahini- perunasalaattia tummilla rypäleillä (VEG, G)
– Sweet Chili- marinoitua broileria (M, G)
– Valkosipulilla maustettua Flat Bread- leipää (L)
PÄÄRUOKA
– Broilerin sisäfileetä & tummaa punaviinikastiketta (M, G)
– Rouheisia punajuuripyöryköitä & chimichurri-majoneesia (VEG, G)
– Paahdettuja rosmariiniperunoita (VEG, G)
– Ratatouille-kasviksia (VEG, G)
JÄLKIRUOKA
– Toscapiirakkaa (L, G)
– Vanilja-tuulihattuja
– Vesimelonilohkoja (VEG, G)
Ruokailuajat: perjantaina klo 15.00-19.00 ja lauantaina klo 14.00-19.00.